Velkommen til "Den Unikke Ælling"

Allerede tilbage i 2006 opstod de første spæde tanker om "Den Unikke Ælling". Siden da har jeg gjort mig mange tanker om hvilke værdier og målsætninger "Den Unikke Ælling" skal rumme. Derfor er det også med både stolthed og spænding, jeg nu byder dig velkommen til "Den Unikke Ælling".

Bag "Den Unikke Ælling" står undertegnede Louise Smed Melgaard. Så på papiret er jeg ejeren, men det er vist ikke forkert at sige, at "Den Unikke Ælling" drives af hele familien, som består en syv personer. Alle har valgt at give en hånd med for, at "Den Unikke Ælling" kan vokse sig stor og leve op til de værdier og målsætninger, der er sat for den.

Målet med "Den Unikke Ælling" er at skabe et univers, hvor børn kan føle sig enestående ved at sætte et unikt og personligt præg på alle varerne i butikken. Det er altså dig som kunde, der er i centrum. Har du et specielt ønske om f.eks. placeringen af det broderede navn eller ønsker du en vare som du ikke finder i butikken, så kontakt os gerne og sammen finder vi en løsning.

Løbende vil sortimentet blive udvidet og skulle du ligge inde med gode idéer til, hvad der kunne egne sig til butikken, så lad mig endelig høre om det.

Så endnu en gang; Velkommen til min store drøm – ”Den Unikke Ælling”

Louise Smed Melgaard/”Den Unikke Ælling”