Telefonen er desværre ude af drift, så skrift i stedet en mail til denunikkeaelling@gmail.com

Pga. juletravlheden kan der gå 10 hverdage inden bestillingerne afsendes!

Salg og levering:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ”Den Unikke Ælling”.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og ”Den Unikke Ælling”.

Som noget nyt er "Den Unikke Ælling" begyndt at tilbyde at pakke varen ind for et mindre beløb. Indpakning er en stofpose i farver og motiv der passer til købte vare.

Skulle du IKKE modtage en automatisk mail, så bedes du tjekke din spamboks og se om mailen eventuelt er havnet der. Hvis ikke, så send en mail til denunikkeaelling@gmail.com og du vil hurtigst muligt modtage en bekræftelse på dit køb.

Priser:

Alle priser er angivet i DKK, inklusiv moms.

Ved endelig accept af ordre indgår den totale pris inklusiv forsendelse og gebyrer.

Betaling:

Der kan betales med følgende betalingsmidler: Dankort, Edankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maetro og PayPal.

Beløbet trækkes først, når din ordre afsendes fra ”Den Unikke Ælling”.

Der kan desuden betales ved bankoverførsel til konto i Nordea, reg.nr. 5772, kontonr. 8978 491 694. Husk at angive ordrenummer ved bankoverførsel. Hvis denne betalingsform ønskes, bedes du kontakte os pr. mail; denunikkeaelling@gmail.com

Fortrydelsesret:

Standard varer: Der er 14 dages returret på varerne jf. forbrugeraftaleloven.

Hvis du fortryder købet, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Det vil sige, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som regel lov til at undersøge varen og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af varens værdi). Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen anvendes på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Specialfremstillede varer: Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at ”Den Unikke Ælling” må påbegynde fremstillingen eller tilpasningen inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af handelsbetingelserne i forbindelse med bestillingen af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb.

Reklamation:

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamations over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles ”Den Unikke Ælling” indenfor rimelig tid.

Returnering ved reklamation og fortrydelse:

Varen kan returneres til følgende adresse:

Den Unikke Ælling

Ørbækvej 12

5854 Gislev

Bemærk! ”Den Unikke Ælling” modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt som ”pakke uden omdeling”.

Du har som køber selv pligt til at afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen i forbindelse med fortrydelse af købet.

Tilbagebetalingen af købesummen, reparation eller ombytning sker hurtigst muligt efter, at varen er modtaget og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelses- og reklamationsretten kan benyttes.

Levering:

Varerne vil blive afsendt i løbet af 5-10 arbejdsdage (oftest før).

”Den Unikke Ælling” benytter både Post Nord, GLS og DAO som fragtfirma og har et fast ekspeditions- og forsendelsesgebyr på 39 kr på leveringer i Danmark. Ved varekøb for over 500 kr sendes fragtfrit i Danmark. OBS!!! Post Nord kan have en leveringstid på op til 5 hverdage.

Hvis et bestemt fragtfirma ønskes skrives det i kommentarfeltet på betalingssiden.

Leverancer til Europa, Færøerne og Grønland tillægges et ekspeditions- og forsendelsesgebyr på 60 DKK.

Afhentning:

Ønskes det, at varen skal afhentes på Ørbækvej 12, 5854 Gislev, kan det gøres ved at skrive det i beskedfeltet der findes i siden med indkøbskurven. Fragten på 39kr vil så blive trukket manuelt fra inden pengene trækkes på dit betalingskort.

Når din ordre er pakket og klar til afhentning, modtager du en mail, med besked om, at din ordre er klar til afhentning. Der vil være åbent for afhentning i alle hverdage mellem kl.10-15 (efter aftale).

Vælges der at afhente varen trækkes beløbet på din konto den dag varen er klar til afhentning og "afhentningsmail" sendes.

Kontakt:

Den Unikke Ælling kan kontaktes på mail denunikkeaelling@gmail.com eller på telefon 31 16 77 57 (telefontid tirs- og torsdag kl.10-14).

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.